eenvoudig
20 min.
bijgerecht
recepten Ingemaakte knoflook

Ingemaakte knoflook

ingrediënten


20 min
wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

rodewijnazijn
1 takje rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

3 jeneverbessen

dit product is niet beschikbaar

1 laurierblaadje

dit product is niet beschikbaar

4 bollen knoflook

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

schone jampot met deksel

  • 1 Pel de teentjes knoflook en blancheer ze 2 minuten in kokend water met zout. Giet af en doe in een brandschone pot.
  • 2 Voeg 1 theelepel zout, het laurierblaadje, de jeneverbessen en rozemarijn toe. Vul aan met rode- of wittewijnazijn tot de pot geheel gevuld is.
  • 3 Draai de pot dicht en schud ermee zodat alles goed mengt en het zout oplost. Bewaar de pot maximaal 4 dagen afgesloten in de koelkast en schep de knoflook altijd met een schone lepel uit de pot.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté