10 personen
eenvoudig
15 min.
voorgerecht, bijgerecht
home recepten Insalate - Tonijn met geroosterde venkel

Insalate - Tonijn met geroosterde venkel

ingrediënten


15 min
10 personen
2 eetlepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

20 gram pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

1 bosje platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 blikjes tonijn

dit product is niet beschikbaar

2 paprika's

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olie

dit product is niet beschikbaar

2 venkelknollen

  • 1 Snijd 2 venkelknollen in plakken van circa 1/2 cm en schep om met wat olie.
  • 2 Leg ze op een ingevette bakplaat en rooster de venkel onder de ovengrill in een paar minuten licht- bruin.
  • 3 Neem uit de oven en laat afkoelen.
  • 4 Snijd 2 gegrilde paprika’s uit pot in repen en laat 2 blikjes tonijn op water uitlekken.
  • 5 Schep dit samen met een bosje grof gehakte platte peterselie en 20 gram geroosterde pijnboompitten door elkaar.
  • 6 Breng op smaak met olijfolie, balsamicoazijn, zout en peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 105 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 8 gram