4 personen
gemiddeld
30 min.
lunch, brunch, hoofdgerecht
recepten Italiaanse bol met ham-eiragout

Italiaanse bol met ham-eiragout

ingredi├źnten


30 min
4 personen
10 eieren

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

150 gram gekookte ham

dit product is niet beschikbaar

150 gram rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

60 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

75 gram vloeibaar bakproduct

dit product is niet beschikbaar

75 gram boter

dit product is niet beschikbaar

4 Italiaanse bollen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd met een scherp mes de kapjes van de broodjes en hol ze uit.
  • 2 Verhit de boter en fruit hierin de ui. Voeg de kerriepoeder en bloem toe en bak deze 2-3 minuten mee.
  • 3 Giet de melk er in gedeelten bij en roer tot een gladde saus. Verdun de saus als deze te dik is met een extra scheutje melk of water.
  • 4 Schep de rauwe en gekookte ham, peterselie en eieren erdoor en breng op smaak met zout en peper. Vul de broodjes met de ragout en zet de kapjes erop.

bereidingstip

Vervang de Italiaanse bollen door meergranenbollen.. Laat het overgebleven broodkruim drogen en gebruik later als paneermeel.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 680 kcal
vet 36 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 44 gram
eiwit 43 gram
recalls | bekijk ze hier