6 personen
gemiddeld
20 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Italiaanse kaas-kruidenknopen

Italiaanse kaas-kruidenknopen

ingrediënten


20 min
6 personen
5 eetlepels Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

10 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Bestrooi de helft van de deeglapjes met gedroogde gemengde Italiaanse kruiden en bestrooi ze met versgeraspte Parmezaanse kaas.
  • 2 Leg de andere deeglapjes erop en rol ze iets uit zodat ze goed op elkaar zitten.
  • 3 Snijd ze in repen van 2 centimeter breed. Leg er een losse knoop in en leg ze op een ingevette of met bakpapier beklede bakplaat.
  • 4 Bak ze in het midden van de oven in 10-12 minuten goudbruin en gaar.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 320 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 28 gram
eiwit 7 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté