4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Italiaanse karbonade met tomatensaus en broccoli

Italiaanse karbonade met tomatensaus en broccoli

ingrediënten


25 min
4 personen
400 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar

1 bol mozzarella

dit product is niet beschikbaar

1 pot tomatensaus

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde oregano

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

4 schouderkarbonades

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven op 175°C.
  • 2 Bestrooi de karbonades rondom met zout en peper. Meng de paprikapoeder met de oregano en olie en bestrijk hier de karbonades mee.
  • 3 Verwarm een grillpan en rooster de karbonades om en om mooi bruin. Leg de karbonades met de jus in een ovenschaal.
  • 4 Verwarm de tomatensaus en giet deze om de karbonades.
  • 5 Verdeel de mozzarella over de karbonades en bak ze nog circa 20 minuten in de oven.
  • 6 Kook intussen de broccoli beetgaar in water met wat zout.
  • 7 Serveer de broccoli bij de karbonades.
  • 8 Lekker met pasta of rijst.

bereidingstip

Neem in plaats van schouderkarbonades saucijzen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 490 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 39 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté