- 1 Doe de pannenkoekmix in een kom.Voeg de helft van de melk toe en klop tot een glad beslag.
- 2 Mix de eieren en de rest van de melk door het beslag en zet het 15 minuten apart.
- 3 Verhit een scheutje olie en roerbak hierin de olijven, gedroogde tomaten, kerstomaten, oregano en zout en peper 2-3 minuten. Houd warm.
- 4 Verwarm een beetje olie in een koekenpan en bak van een dun laagje beslag een pannenkoek. Houd warm en bak tot het beslag op is.
- 5 Verdeel het olijven-tomatenmengsel met mozzarellablokjes over de pannenkoeken. Garneer eventueel met verse oregano.
bereidingstip
Vervang de meergranenpannenkoekmix door eierpannenkoekmix en volg de aanwijzingen op de verpakking.. Neem in plaats van de mozzarella roomkaas,feta of gorgonzola.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.