4 personen
gemiddeld
25 min.
klein gerecht, bijgerecht
recepten Italiaanse rozemarijnspies met varkensvlees en tomaatjes

Italiaanse rozemarijnspies met varkensvlees en tomaatjes

ingrediënten


25 min
4 personen
16 cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

8 takjes rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 sjalot

dit product is niet beschikbaar

glas rode wijn
3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

500 gram hamlappen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

barbecue

vijzel

  • 1 Verwijder van de takjes rozemarijn twee derde van de naaldjes. Plet 1 eetlepel van deze rozemarijnnaaldjes in een vijzel en meng met 1 eetlepel zeezout en wat grof gemalen peper.
  • 2 Rijg het vlees om en om met de tomaatjes aan het kale deel van de rozemarijntakjes. Bestrijk met olie en rooster zo hoog mogelijk op de barbecue of rooster in de oven op 220ºC. Bestrooi de spiesjes met het rozemarijnzout.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip