2 personen
gemiddeld
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Italiaanse runderstoof

Italiaanse runderstoof

ingrediënten


35 min
2 personen
100 gram zwarte olijven

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

blik tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

250 gram biefreepjes

dit product is niet beschikbaar

100 gram ontbijtspek

dit product is niet beschikbaar

100 gram parmaham

dit product is niet beschikbaar

100 gram pancetta

dit product is niet beschikbaar

2 stengels bleekselderij

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit de ui en knoflook 2-3 minuten. Schep de bleekselderij, pancetta en biefreepjes erdoor en bak nog 2-3 minuten.
  • 2 Voeg de tomatenblokjes met sap, de balsamicoazijn en rozemarijn toe en stoof zachtjes 12-15 minuten. Meng de olijven erdoor. Lekker met ciabattabrood of pasta.

bereidingstip

Vervang de rozemarijn in dit recept door 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 495 kcal
vet 30 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 10 gram
eiwit 44 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté