2 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
recepten Italiaanse spinaziestamppot

Italiaanse spinaziestamppot

ingrediënten


30 min
2 personen
75 gram gorgonzola

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels groene pesto

dit product is niet beschikbaar

500 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

100 gram salami

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

750 gram aardappels

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de aardappels met zout gaar in circa 20 minuten.
  • 2 Verhit 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de salami en ui circa 2-3 minuten. Schep de spinazie erdoor en laat deze iets slinken.
  • 3 Giet de aardappels af en maak er een puree van met de rest van de olijfolie, zout, peper en pesto.
  • 4 Spatel het spinaziemengsel door de aardappelpuree. Serveer de stamppot met de gorgonzola erop.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 865 kcal
vet 52 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 62 gram
eiwit 32 gram
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes