4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
recepten Italiaanse tomatensoep met tortellini

Italiaanse tomatensoep met tortellini

ingrediënten


20 min
4 personen
1 potje groene pesto

dit product is niet beschikbaar

220 gram (spinazie)tortellini

dit product is niet beschikbaar

220 gram tortellini gevuld met kaas

dit product is niet beschikbaar

600 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

750 milliliter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar

2 pakjes gezeefde tomaten

dit product is niet beschikbaar

2 stengels bleekselderij

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olijfolie in een soeppan en bak hierin de ui, knoflook en bleekselderij circa 2 minuten. Voeg de gezeefde tomaten en bouillon toe en breng aan de kook. Kook de tortellini in circa 13 minuten beetgaar in de soep.
  • 2 Voeg de spinazie handje voor handje toe en laat slinken. Breng op smaak met zout en peper. Schep de soep in kommen en schep wat pesto erin.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 510 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 53 gram
eiwit 21 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst