4 personen
eenvoudig
10 min.
ontbijt
recepten Italiaanse wentelteefjes met balsamico-tomaatjes

Italiaanse wentelteefjes met balsamico-tomaatjes

ingrediënten


10 min
4 personen
2 eetlepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

250 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

3 zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

8 sneeën witbrood

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

8 eetlepels peterselie

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

3 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Klop de eieren los met de melk, de helft van de peterselie en de knoflook. Doop de sneetjes brood aan beide kanten in het mengsel.
  • 2 Verhit de helft van de olie en bak hierin de wentelteefjes aan beide kanten goudbruin. Giet indien nodig de rest van de olie erbij in de pan. Neem de wentelteefjes uit de pan.
  • 3 Voeg de ui, zongedroogde tomaten en kerstomaatjes toe aan het bakvet en bak circa 3 minuten op een hoge stand. Giet de balsamico erbij en bak nog 1 minuut.
  • 4 Leg de wentelteefjes op borden. Schep het tomaten- mengsel erop en bestrooi met de rest van de peterselie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 400 kcal
vet 17 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 42 gram
eiwit 17 gram
recalls | bekijk ze hier!