4 personen
eenvoudig
10 min.
hoofdgerecht
home recepten Japanse biefstukjes

Japanse biefstukjes

ingrediënten


10 min
4 personen
1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel honing

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels ketjap manis

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels wokolie

dit product is niet beschikbaar

1 lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

250 gram biefstukken

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd de biefstuk in 1 cm dikke plakjes.
  • 2 Meng de ingrediënten voor de marinade en marineer de biefstuk circa 15 minuten.
  • 3 Zet de bosui en wokolie op tafel.
  • 4 Bak de biefstukjes kort in een beetje olie en strooi de bosui erover.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 120 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 15 gram