2 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Japanse garnalencurry

Japanse garnalencurry

ingrediënten


25 min
2 personen
250 gram eiermie

dit product is niet beschikbaar

1 struik paksoi

dit product is niet beschikbaar

300 gram groene asperges
400 gram diepvrieswokgarnalen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sesamolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel arachideolie

dit product is niet beschikbaar

2 limoenen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels Thaise vissaus

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

4 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

4 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

1 bosje koriander

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Houd wat koriander apart om te garneren. Pureer de bosui met de knoflook, rest van de koriander, soja- en vissaus tot een pasta.
  • 2 Rasp de schil van 1 limoen en pers de vrucht uit. Snijd de andere limoen in partjes.
  • 3 Verhit de arachide- en sesamolie in een wok en roerbak hierin de kruidenpasta en garnalen 2 minuten. Schep uit de wok.
  • 4 Roerbak de asperges en paksoi 3-4 minuten in het bakvet. Bereid intussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 5 Schep de garnalen met de kruiden, limoenrasp en -sap door de groenten en verwarm. Serveer de curry met de mie en garneer met korianderblaadjes en partjes limoen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 825 kcal
vet 17 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 105 gram
eiwit 56 gram