- 1 Meng de bloem met de suiker en bakpoeder. Klop eerst de bouillon en daarna de eieren erdoor. Laat het beslag 10 minuten rusten. Schep dan de kool en wortel door het beslag.
- 2 Roer voor de sausjes de bruine suiker en ketchup door elkaar. Roer in een ander kommetje de mayonaise en wasabi door elkaar en verdun naar wens met water.
- 3 Verhit 1 theelepel olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Roer het beslag goed door en schep de helft ervan in de pan. Laat afgedekt op een lage stand circa 5 minuten garen. Keer de pannenkoek met behulp van het deksel of een plat bord en laat weer terug in de pan glijden. Bak de andere kant onafgedekt nog circa 5 minuten op een lage stand. Bak zo nog 1 pannenkoek.
- 4 Bestrijk voor het serveren de okonomiyaki met de rode saus en bedruppel zigzaggend met de mayonaisesaus. Bestrooi met de bosui en sesamzaadjes.