2 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Kaasfondue met soldaatjes

Kaasfondue met soldaatjes

ingrediënten


20 min
2 personen
25 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels honing-mosterddressing

dit product is niet beschikbaar

75 gram gemengde bladsla

dit product is niet beschikbaar

100 gram boter

dit product is niet beschikbaar

6 sneeën bruinbrood

dit product is niet beschikbaar

6 sneeën wit brood

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel walnootolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel notenolie
2 camemberts

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

aluminiumfolie

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Maal peper over de camembert in het spanen doosje of leg de kaas in een passend ovenschaaltje. Besprenkel met de notenolie.
  • 2 Dek de kaas af met aluminiumfolie en bak 15-20 minuten in de oven tot de kaas vloeibaar is.
  • 3 Snijd de korstjes van het brood en snijd het brood in repen. Bak ze, bestrooid met zout en versgemalen peper, in de hete boter goudbruin en krokant tot 'broodsoldaatjes'.
  • 4 Meng de sla met de dressing en noten. Serveer de camembert in het doosje of schaaltje op een groot bord met de soldaatjes om te dippen en de sla erbij.

bereidingstip

Gebruik bij voorkeur camemberts in spanen doosjes. Of gebruik kleine eenpersoons ovenschaaltjes waar de kaasjes precies in passen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1395 kcal
vet 109 gram
verzadigd vet 59 gram
koolhydraten 42 gram
eiwit 60 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté