4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Kaasfondue met winterbok en tijm

Kaasfondue met winterbok en tijm

ingrediënten


20 min
4 personen
100 milliliter winterbok
3 takjes tijm

dit product is niet beschikbaar

1 stokbrood

dit product is niet beschikbaar

3 stronkjes witlof

dit product is niet beschikbaar

500 gram rode bieten

dit product is niet beschikbaar

2 winterpenen

dit product is niet beschikbaar

800 gram Melkan kaasfondue

  • 1 Bereid de kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Snijd de winterpenen in plakjes van 1 cm. Snijd de bieten in partjes. Snijd de witlof in de lengte in parten van ½ cm. Snijd het stokbrood in plakjes.
  • 3 Voeg het bier en de tijmblaadjes toe aan de kaasfondue en roer tot een romige fondue. Breng op smaak met peper.
  • 4 Serveer de kaasfondue met de groenten en het stokbrood.

bereidingstip

Ook gekookte spruiten, geroosterde stukjes pompoen of pastinaak zijn heerlijk in de kaasfondue.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1033 kcal
vet 42 gram
verzadigd vet 25 gram
koolhydraten 57 gram
eiwit 37 gram