fonduepan
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
fonduepan
bereiden
bereidingstip
Om te dippen: dik gesneden repen zuurdesem- en rozijnenbrood, eventueel geroosterd - bleekselderij - wortel - radijsjes - paprika - partjes appel, eventueel geschild - soepstengels of crackers. Geen fonduepan? Zet dan je kaaspannetje in een andere pan met een laagje kokend water.. De klassieke Zwitserse kaasfondue bestaat uit een combinatie van diverse harde kazen, afhankelijk van de streek. Met name gruyère en emmentaler worden veel gebruikt, maar eigenlijk kun je elke kaas die je maar lekker vindt laten smelten voor zo'n goedgevuld kaaspannetje. Vervang, wanneer er geen kinderen mee-eten, de bouillon eventueel door witte wijn of bier.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.
wijnadvies
Cruse Selection Chardonnay of Sensas rosé.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 505 kcal |
vet | 43 gram |
verzadigd vet | 28 gram |
koolhydraten | 3 gram |
eiwit | 24 gram |
WEB01-SPAR-PU