2 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Kaasravioli met groene groentensaus

Kaasravioli met groene groentensaus

ingrediënten


15 min
2 personen
75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

eetlepel Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

100 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

250 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

1 kleine ui

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

250 gram ravioli gevuld met kaas

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie en fruit hierin de sjalotjes 2-3 minuten.
  • 2 Voeg de erwten en 75 ml water toe en kook zachtjes 2-3 minuten. Schep een derde van de erwten uit de pan en houd apart.
  • 3 Voeg de roomkaas en Italiaanse kruiden toe aan de pan en pureer met een staafmixer tot een saus. Voeg als de saus te dik is wat extra water toe.
  • 4 Schep de saus met de hele erwten door de ravioli. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en garneer met een pluk rucola.

bereidingstip

Vervang de roomkaas in dit recept door crème fraîche of 200 gram spinazie à la crème.. Let op: de zuivel in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan zuivel met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 800 kcal
vet 36 gram
verzadigd vet 20 gram
koolhydraten 76 gram
eiwit 38 gram
Terugroepactie | Lay's Wokkels & Bugels