4 personen
gemiddeld
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Kaasrolletjes

Kaasrolletjes

ingrediënten


20 min
4 personen
1 snufje kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

1 snufje paprikapoeder
250 gram jonge kaas

dit product is niet beschikbaar

250 gram mascarpone

dit product is niet beschikbaar

250 gram roomkaas naturel

dit product is niet beschikbaar

1 keer vulling naar keuze

benodigdheden

vershoudfolie

  • 1 Roer een vulling naar keuze (zie tips) door de roomkaas en breng op smaak met paprika- of kerriepoeder, zout en peper.
  • 2 Smeer met een lepel of breed mes een deel van de roomkaasvulling over de kaasplakken. Rol losjes op, zodat de vulling er niet wordt uitgedrukt.
  • 3 Verpak de plakken in vershoudfolie en leg minimaal 1 uur in de koelkast.
  • 4 Snijd vlak voor het serveren de kaasplakken in rolletjes van 1/2 centimeter en leg ze op een schaal.
  • 5 Bestrooi eventueel met wat gehakte verse kruiden.

bereidingstip

Vullingtips: zoetzure augurkjes + fijngehakte kappertjes - fijngehakte groene kruiden + 1 teentje knoflook, geperst - plakjes vleeswaren naar keuze + 1 theelepel mosterd of mierikswortel (potje) - zongedroogde tomaatjes, zeer fijngesneden + blaadjes verse basilicum - roggebrood, verkruimeld - geroosterde walnoten, grof gehakt - rode peper of jalapeño’s (pot), zeer fijngesneden


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram