4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Kaasschnitzels met aardappeltjes en salade

Kaasschnitzels met aardappeltjes en salade

ingrediënten


25 min
4 personen
4 kaasschnitzels
4 eetlepels honing-mosterddressing

dit product is niet beschikbaar

200 gram ijsbergsla

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zilveruitjes

dit product is niet beschikbaar

6 trostomaten

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram aardappel

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak de aardappelpartjes op een middelhoge stand in 20 min. goudgeel. Schep regelmatig om en bestrooi met zout en peper.
  • 2 Snijd intussen de tomaten in partjes en laat de zilveruitjes uitlekken. Meng de tomaat, uitjes en sla in een kom en besprenkel met de dressing en peper.
  • 3 Verhit de rest van olie in een koekenpan en bak de schnitzels op een middelhoge stand 4 min. Keer halverwege. Serveer de aardappeltjes met de salade en schnitzels.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 708 kcal
vet 38 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 80 gram
eiwit 26 gram
Terugroepactie | Lay's Wokkels & Bugels