eenvoudig
10 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Kaasvlammetjes met uien-gemberchutney

Kaasvlammetjes met uien-gemberchutney

ingrediënten


10 min
1 theelepel gember

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel sambal

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels suiker

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels rodewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

6 rode uien

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 dikke plak kaas

benodigdheden

8 cocktailprikkers

  • 1 Snijd de plak kaas in driehoekjes.
  • 2 Verhit de olijfolie op een lage stand en bak hierin de uien zacht.
  • 3 Voeg vervolgens de azijn, suiker, sambal en gember toe.
  • 4 Laat circa 30 minuten pruttelen en roer regelmatig door.
  • 5 Laat de chutney afkoelen.
  • 6 Prik de kaasdriehoekjes op cocktailprikkers en serveer met de chutney.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram