4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Kabeljauw tandoori

Kabeljauw tandoori

ingrediënten


25 min
4 personen
1 theelepel kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kurkuma

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

3 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel koriander

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

300 gram couscous

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar

750 gram bospenen

dit product is niet beschikbaar

600 gram kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de ingrediënten voor de marinade en bestrijk de kabeljauw ermee. Laat minimaal 30 minuten afgedekt marineren in de koelkast.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de kabeljauwfilets in een ovenschaal en zet circa 15 minuten in het midden van de oven. Bestrijk de bospeen met olie en gril ze.
  • 3 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en meng met de bosui. Zet de vis eventueel nog 2 minuten onder de ovengrill.
  • 4 Bestrooi de kabeljauw tandoori met de koriander en serveer met de bospeen en couscous.

bereidingstip

Kook de bospeen eventueel in plaats van deze te grillen.. Vervang de kabeljauw door tilapia of pangasius.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 525 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 72 gram
eiwit 40 gram