4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Kabeljauwburgers met koolsalade

Kabeljauwburgers met koolsalade

ingrediënten


20 min
4 personen
8 augurken

dit product is niet beschikbaar

4 hamburgerbroodjes

dit product is niet beschikbaar

4 kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels boter

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zoete chilisaus

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

100 gram gedroogde cranberry's

dit product is niet beschikbaar

rodekool

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels hazelnoten

  • 1 Rooster de hazelnoten in een droge, hete koekenpan en hak ze grof. Meng de kool met de cranberry’s, azijn, mosterd, olijfolie en hazelnoten in een kom. Laat even staan.
  • 2 Meng de mayonaise met de chilisaus en yoghurt.
  • 3 Verhit de boter in een koekenpan op middelhoge stand. Bak hierin de kabeljauwfilets aan beide kanten in circa 7 minuten goudbruin.
  • 4 Rooster de broodjes. Snijd ze open en bestrijk aan beide kanten met de mayosaus. Leg de kabeljauw erop en garneer met de augurken. Leg het bovenste deel van de bolletjes erop en serveer met de koolsalade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 830 kcal
vet 59 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 37 gram
eiwit 34 gram