4 personen
gemiddeld
15 min.
bijgerecht
home recepten Kabeljauwpakketje met groene asperges en citroenboter

Kabeljauwpakketje met groene asperges en citroenboter

ingrediënten


15 min
4 personen
bosje dille

dit product is niet beschikbaar

4 takjes rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

4 kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 bosje groene asperge
1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 mespunt kurkuma

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

150 gram gezouten boter

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

vershoudfolie

4 bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de stukken bakpapier op het werkvlak.
  • 2 Leg steeds in het midden van elk stuk papier een kwart van de gegrilde asperges. Leg een stuk kabeljauw op de asperges en bestrooi met zout en peper.
  • 3 Verdeel de citroenboter in plakjes over de vis en leg een takje rozemarijn erop. Vouw het papier over de vis heen dicht en draai de zijkanten als een toffee vast.
  • 4 Leg de pakketjes in een ovenschaal en stoom in het midden van de oven in circa 20 minuten gaar. Serveer de pakketjes op een bord en vouw of scheur het papier open. Garneer met plukjes dille.

wijnadvies

Proef groene tonen en een vleugje citroen terug in de Sauvignon Blanc van Jean Sablenay.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 440 kcal
vet 36 gram
verzadigd vet 21 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 23 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté