4 personen
eenvoudig
35 min.
hoofdgerecht
recepten Kabeljauwschotel met wokgroenten

Kabeljauwschotel met wokgroenten

ingrediënten


35 min
4 personen
1 theelepel gedroogde tijm

dit product is niet beschikbaar

3 takjes verse tijm

dit product is niet beschikbaar

450 gram krieltjes

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter droge witte wijn

dit product is niet beschikbaar

1 bakje cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

500 gram Hollandse wokgroenten

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

600 gram diepvrieskabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

aluminiumfolie

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Dep de vis droog.
  • 2 Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en roerbak de wokgroenten 5 minuten.
  • 3 Schep de cherry-/kerstomaatjes erdoor en roerbak nog 2 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Schep de groenten in een ovenschaal. Leg de vis, bestrooid met zout en peper, erop en giet de wijn erover. Leg de tijm op de vis. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet 15-20 minuten in het midden van de oven.
  • 5 Bak intussen de krieltjes in de rest van de olijfolie. Serveer de krieltjes bij de kabeljauwschotel.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 365 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 26 gram
eiwit 31 gram
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes