keukengaren
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
keukengaren
bereiden
bereidingstip
<h4>Wat is kalfsoester?</h4>Kalfsoester is een zeer mals stuk kalfsvlees dat afkomstig is van de spier rond de heup van het kalf. Het vlees heeft een fijne structuur en wordt vaak gebruikt in verfijnde gerechten met saus.<br><br><h4>Hoe maak je dit gerecht volledig alcoholvrij?</h4>Ja, je kunt de wijn weglaten en vervangen door bouillon of een scheutje water. De saus blijft romig en smaakvol, maar iets zachter van karakter.<br><br><h4>Kun je dit gerecht ook lactosevrij maken?</h4>Ja, je kunt de room en boter vervangen door lactosevrije varianten. Zo blijft de saus romig en mild.
wijnadvies
Kalfsvlees gaat goed samen met witte wijn. Met deze saus erbij is het lekker om er een Arthur Metz Pinot Gris bij te drinken. Ook Chardonnay zal smaken, Danie de Wet, Casa de Campo of Indomita Reserva bijvoorbeeld.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
| energie | 500 kcal |
| vet | 36 gram |
| verzadigd vet | 16 gram |
| koolhydraten | 12 gram |
| eiwit | 27 gram |
WEB01-SPAR-PU