4 personen
gemiddeld
25 min.
klein gerecht, bijgerecht
recepten Kalkoen-saltimbocca

Kalkoen-saltimbocca

ingrediënten


25 min
4 personen
50 milliliter witte wijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 plakken parmaham

dit product is niet beschikbaar

12 blaadjes salie
4 dunne kipfilets
4 dunne kalkoenfilets

benodigdheden

vershoudfolie

  • 1 Leg de kalkoen- of kipfilets tussen vershoudfolie en sla de filets platter met een koekenpan. Verdeel 3 blaadjes salie over elke filet en wikkel 1 plak parmaham eromheen.
  • 2 Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de vleesrolletjes in circa 5 minuten rondom gaar en bruin. Blus af met witte wijn en laat nog 5 minuten stoven.

wijnadvies

Serveer I Am Pinot Noir bij dit recept. Zet de wijn op warme dagen een half uurtje voor het schenken in de koelkast.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté