8 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje
home recepten Kalkoen-tomaathoorntjes

Kalkoen-tomaathoorntjes

ingrediënten


15 min
8 personen
1 bakje tuinkers

dit product is niet beschikbaar

2 romatomaten

dit product is niet beschikbaar

100 gram kalkoenfilets

dit product is niet beschikbaar

40 gram jongbelegen kaas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels roomkaas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels mangochutney

dit product is niet beschikbaar

4 tortillawraps

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bestrijk de tortilla's dun met de mangochutney en halveer ze zodat er halve cirkels ontstaan.
  • 2 Bestrooi met de kaas en verwarm circa 30 seconden in een hete koekenpan.
  • 3 Beleg met de kalkoenfilet en bestrooi met blokjes tomaat.
  • 4 Rol ze op tot een hoorntje en garneer met wat tuinkers.

wijnadvies

Kies bij deze wraphapjes Spaanse wijnen, zoals Nava Rueda en Rosé Vega Libre voor de drinkers van wit. Roodliefhebbers gaan voor Finca Delabarca.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 105 kcal
vet 3 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 13 gram
eiwit 6 gram