4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Kalkoenfilet met parmaham en tagliatelle

Kalkoenfilet met parmaham en tagliatelle

ingrediënten


20 min
4 personen
1 zakje rucola

dit product is niet beschikbaar

75 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 bakje pesto

dit product is niet beschikbaar

250 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar

200 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 plakken parmaham

dit product is niet beschikbaar

600 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

600 gram kalkoenfilets

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bestrooi de kalkoenfilet rondom met peper en leg aan een kant een plak ham erop. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin de kalkoenfilet eerst op de hamkant. Keer om en bak nog een paar minuten op middelhoge stand.
  • 2 Kook de tagliatelle beetgaar in water met zout. Giet de pasta af, vang wat van het kookwater op en laat uitlekken. Leg de tomaatjes bij de kalkoen in de pan en leg een deksel erop.
  • 3 Schep de tagliatelle terug in de pan en schep de pesto met een beetje kookwater en de helft van de parmezaan erdoorheen. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en leg de kalkoenfilet erop. Verdeel de tomaatjes en jus erover. Bestrooi met peper. Serveer met de rucola en de rest van de kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 680 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 39 gram
eiwit 58 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté