4 personen
eenvoudig
10 min.
bijgerecht
recepten Kappertjespesto met ansjovis

Kappertjespesto met ansjovis

ingrediënten


10 min
4 personen
olijfolie

dit product is niet beschikbaar

75 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 bosje peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

6 ansjovisfilets

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels kappertjes

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

staafmixer

  • 1 Pureer de kappertjes met de mosterd, ansjovisfilets, knoflook, peterselie en Parmezaanse kaas. Voeg olijfolie toe tot een smeuïge pesto ontstaat. Lekker bij penne. Of als dip bij rauwkost, op crostini of bij gerookte vis.

bereidingstip

Vervang de helft van de kappertjes in dit recept door pijnboompitten of walnoten.. Voeg ½ theelepel gehakte rozemarijn toe.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté