4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
recepten Karbonade met salie en mosterd

Karbonade met salie en mosterd

ingrediënten


25 min
4 personen
2 eetlepels verse salie
2 eetlepels grove mosterd

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 haaskarbonades

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Wrijf de karbonades in met een mengsel van olijfolie, mosterd, zout, peper en salie. Laat dit minimaal 15 minuten intrekken.
  • 2 Rooster het vlees 3-4 minuten per kant op een hete barbecue.

bereidingstip

Bestrijk de karbonades eens met 2 eetlepels honing gemengd met 2 theelepels gedroogde dragon, 1 eetlepel wittewijnazijn, 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel sinaasappelrasp.

wijnadvies

Al heeft een barbecue vaak vele gezichten, toch is er sprake van één ultiem bijpassende rode wijn: Shiraz. Dat wordt dus genieten met Monastier, Yellow Tail of biologische Eco Balance. Toch behoefte aan wat meer frissigheid? Dan is ook rosé een prima keuze. Om in shiraz-sferen te blijven: Sensas of de biologische Eco Balance.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 315 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 35 gram
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes