4 personen
eenvoudig
10 min.
bijgerecht
home recepten Kersen-barbecuesaus

Kersen-barbecuesaus

ingrediënten


10 min
4 personen
200 milliliter tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels gembersiroop

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels donkerbruine basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels rodewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

125 gram kersen

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm in een steelpan de ui, kersen, rodewijnazijn, basterdsuiker, gembersiroop en de ketchup. Roer tot de suiker is opgenomen. Breng op smaak met zout en peper.

bereidingstip

Lekker op een gegrilde hamburger of bij een gemarineerde speklap van de barbecue.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 116 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 27 gram
eiwit 1 gram