4 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Kersentrifle

Kersentrifle

ingrediënten


20 min
4 personen
25 gram geschaafde amandelen

dit product is niet beschikbaar

150 gram bokkenpootjes

dit product is niet beschikbaar

2 potten kersen

dit product is niet beschikbaar

250 gram mascarpone

dit product is niet beschikbaar

50 gram suiker

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 glazen

  • 1 Klop de slagroom met de suiker lobbig. Spatel dit door de mascarpone.
  • 2 Pureer 1/3 deel van de kersen en schep deze puree luchtig door het mascarponemengsel.
  • 3 Verdeel de helft van de koekkruimels over de glazen. Schep daarop een laagje kersen, de helft van het kersen-mascarponemengsel, de rest van de koekjes, de rest van het kersen-mascarponemengsel en daarop de rest van de kersen. Zet de glazen 30 minuten in de koelkast.
  • 4 Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan en strooi ze vlak voor het serveren over de trifle.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 725 kcal
vet 51 gram
verzadigd vet 29 gram
koolhydraten 57 gram
eiwit 9 gram