4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Kikkererwtensalade met chorizo en tonijn

Kikkererwtensalade met chorizo en tonijn

ingrediënten


25 min
4 personen
75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

ciabattabrood

dit product is niet beschikbaar

focaccia

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pesto

dit product is niet beschikbaar

100 gram groene olijven

dit product is niet beschikbaar

2 blikjes tonijn naturel

dit product is niet beschikbaar

2 blikken kikkererwten

dit product is niet beschikbaar

2 rode puntpaprika’s

dit product is niet beschikbaar

200 gram chorizo

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de chorizo en paprika. Schep dit met het bakvet door de kikkererwten.
  • 3 Voeg de tonijn, olijven, pesto, eventueel extra olijfolie, zout en peper toe aan het kikkererwtenmengsel. Verwarm de broodrepen circa 5 minuten in de oven.
  • 4 Schep de rucola door de salade en serveer de salade met het brood en wat olijfolie om te dippen.

bereidingstip

Vervang de chorizo in dit recept door salami.. Neem in plaats van rucola geblancheerde peultjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 910 kcal
vet 53 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 57 gram
eiwit 44 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté