4 personen
gemiddeld
40 min.
hoofdgerecht
home recepten Kipfajita’s met avocado en watermeloensalsa

Kipfajita’s met avocado en watermeloensalsa

ingrediënten


40 min
4 personen
125 milliliter zure room

dit product is niet beschikbaar

2 avocado's

dit product is niet beschikbaar

8 tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

rode ui

dit product is niet beschikbaar

1 handje verse koriander
350 gram watermeloenen

dit product is niet beschikbaar

300 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng in een kom de komijnpoeder, paprikapoeder en 2 eetlepels olijfolie. Schep de kip erdoor, breng op smaak met zout en peper en marineer minimaal een half uur.
  • 2 Doe de watermeloen, koriander en rode ui in een kom en schep om. Sprenkel er limoensap en 2 eetlepels olijfolie overheen en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan op middelhoge stand en bak hierin de kip in circa 8 minuten goudbruin.
  • 4 Serveer de kip in de tortilla’s met avocado, zure room en de watermeloensalsa.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 920 kcal
vet 47 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 85 gram
eiwit 33 gram
Terugroepactie | Lay's Wokkels & Bugels