2 personen
gemiddeld
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Kipfilet gevuld met pesto en parmaham

Kipfilet gevuld met pesto en parmaham

ingrediënten


35 min
2 personen
4 plakken parmaham

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel groene pesto

dit product is niet beschikbaar

1 bol mozzarella

dit product is niet beschikbaar

1 tomaat

dit product is niet beschikbaar

2 kipfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

2 eenpersoons ovenschaaltjes

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder eventuele peesjes uit de kipfilet. Snijd de kipfilet in de lengterichting open. Leg hier om en om wat plakjes tomaat en mozzarella tussen.
  • 2 Smeer de kipfilet in met pesto. Strooi er zout en peper over. Omwikkel het geheel met parmaham (steek er eventueel een prikkertje in om vast te zetten). Leg de kip in de ovenschaal(tjes)
  • 3 Zet de ovenschaal(-tjes) circa 25 minuten in het midden van de oven tot de kip gaar is.
  • 4 Lekker met pasta en tomatensaus en een ovenschoteltje van gemengde groenten, knoflook en verse kruiden.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 425 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 54 gram
eiwit 55 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté