4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Kipfilet gevuld met roomkaas en spinazie

Kipfilet gevuld met roomkaas en spinazie

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels witte wijn

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

50 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

125 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pesto

dit product is niet beschikbaar

4 kipfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 cocktailprikkers

  • 1 Snijd de kipfilets horizontaal in. Bestrijk de binnenkant van de kipfilets met pesto. Verdeel de roomkaas en spinazieblaadjes erover.
  • 2 Vouw de kipfilets dicht en steek ze vast met een prikker. Bestrooi de kip met zout en peper.
  • 3 Verhit de olijfolie en bak de kipfilets 7 minuten per kant. Blus het bakvet af met een scheutje witte wijn.
  • 4 Lekker met tagliatelle.

wijnadvies

Deze kipfilet is ook helemaal vol van Sauvignon Blanc. Sensas, Danie de Wet of Qué Mas bijvoorbeeld. Of is er misschien nog ruimte voor Nava Real Rueda?


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 375 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 39 gram