4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
recepten Kipfilet met kokos

Kipfilet met kokos

ingrediënten


20 min
4 personen
arachideolie
200 milliliter kokosmelk
1 eetlepel koriander
1 verse gember
1 lente-/bosui
1 mango
cayennepeper
400 gram kipfilets

benodigdheden

gourmetstel

  • 1 Bestrooi de kip met (cayenne)peper. Meng de mango met bosui, gember en koriander. Zet de kipreepjes en de kokosmelk op tafel.
  • 2 Verhit arachideolie in de pannetjes en bak de kipreepjes 2-3 minuten. Schep wat van het mangomengsel erbij en bak nog 2-3 minuten. Voeg een scheutje kokosmelk toe en laat iets inkoken.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recalls Bio hapje appel perzik banaan 6+, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier