blender
2 spuitzakken
bakplaat met bakpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
blender
2 spuitzakken
bakplaat met bakpapier
bereiden
bereidingstip
Vervang de kippenlever eventueel door roompaté. Verwarm deze niet, maar maal met het sjalotmengsel, de madera en rest van de boter in een blender fijn tot een crème en schep in de spuitzak.
wijnadvies
De smaak van tijm en rozemarijn proef je terug in Mon Clocher Côtes du Rhône.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 865 kcal |
vet | 63 gram |
verzadigd vet | 34 gram |
koolhydraten | 39 gram |
eiwit | 26 gram |
WEB01-SPAR-PU