eenvoudig
15 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, bijgerecht
recepten Kipsaté van de haas

Kipsaté van de haas

ingrediënten


15 min
sambal
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel ketjap manis
300 gram kipdijfilets
300 gram kiphaasjes

benodigdheden

6 satéprikkers

  • 1 Marineer de kiphaasjes een paar uur in een marinade van ketjap manis, citroensap en sambal.
  • 2 Rijg de kiphaasjes in de lengte aan satéprikkers. Rooster kort om en om hoog in de oven of in een grillpan. Lekker met pindasaus, kroepoek en atjar.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recalls Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, Mix voor Nasi & Bami Goreng en Mix voor Saté, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier