4 personen
gemiddeld
40 min.
hoofdgerecht
home recepten Kipschnitzel met mosterdrisotto

Kipschnitzel met mosterdrisotto

ingrediënten


40 min
4 personen
2 eetlepels verse peterselie

dit product is niet beschikbaar

100 gram oude kaas

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels mosterd

dit product is niet beschikbaar

4 kipschnitzels

dit product is niet beschikbaar

1 liter vleesbouillon

dit product is niet beschikbaar

1 liter kippenbouillon

dit product is niet beschikbaar

400 gram risottorijst

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

25 gram boter

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit 2 eetlepels olijfolie en de boter en fruit hierin de ui. Voeg de rijst toe en bak deze mee met de korrels glanzen.
  • 2 Voeg 1 soeplepel bouillon toe en roer deze door de rijst. Als de bouillon door de rijst is opgenomen voeg je een nieuwe lepel bouillon toe. Herhaal dit in circa 20 minuten tot de rijst gaar en romig is.
  • 3 Bak intussen in 3 eetlepels olijfolie de kipschnitzels in circa 15 minuten rondom bruin en gaar.
  • 4 Roer de rest van de olijfolie, de mosterd en 2 eetlepels kaas door de risotto en laat het met de deksel op de pan circa 3 minuten staan.
  • 5 Bestrooi de risotto met de rest van de kaas en de perselie. Serveer met de kipschnitzels.
  • 6 Lekker met diepvriesgroenten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 875 kcal
vet 33 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 96 gram
eiwit 46 gram