- 1 Verwarm de oven voor op 180ºC.
- 2 Verhit de helft van de olie en bak hierin de kipblokjes rondom lichtbruin.
- 3 Voeg de kruidenmix en een klein scheutje water (volgens de aanwijzingen op de verpakking) toe en gaar 2-3 minuten.
- 4 Verhit de rest van de olie en roerbak hierin de groenten 3-4 minuten.
- 5 Schep de mais erdoor.
- 6 Verwarm de wraps afgedekt 20 seconden in de magnetron op 800 Watt of circa 4 minuten in een warme oven zodat ze wat soepeler worden.
- 7 Bestrijk ze met de roomkaas.
- 8 Schep de kip en groenten op de wraps, rol op en leg ze naast elkaar in een ovenschaal.
- 9 Bestrooi met geraspte kaas en zet circa 15 minuten in het midden van de oven tot de wraps krokant zijn en de kaas is gesmolten.
- 10 Serveer met de tortillachips.
- 11 Lekker met een tomatensalade.
bereidingstip
Bestrijk de tortilla’s met tacosaus in plaats van kruidenroomkaas.. Ook lekker met tacoschelpen in plaats van tortillawraps.