4 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht
home recepten Kiwi-mangosalade met bosvruchtencoulis

Kiwi-mangosalade met bosvruchtencoulis

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels granaatappelpitjes

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter zoete witte wijn

dit product is niet beschikbaar

50 middelgrote dessertwijn

dit product is niet beschikbaar

200 gram diepvriesbosvruchten

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

2 mango's

dit product is niet beschikbaar

4 kiwi's

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verdeel de kiwi en mango over de borden. Sprenkel er citroensap over.
  • 2 Pureer de bosvruchten en meng de wijn erdoor. Giet deze coulis vlak voor het serveren in een straaltje over de vruchten.
  • 3 Garneer eventueel met de granaatappelpitjes.

wijnadvies

Erg lekker met Castilo de las Almenas Moscatel of de bruisende Yellow Tail Moscato.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 160 kcal
vet 1 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 31 gram
eiwit 2 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate