4 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht
home recepten Kiwi-mangosalade met bosvruchtencoulis

Kiwi-mangosalade met bosvruchtencoulis

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels granaatappelpitjes

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter zoete witte wijn

dit product is niet beschikbaar

50 middelgrote dessertwijn

dit product is niet beschikbaar

200 gram diepvriesbosvruchten
1 citroen

dit product is niet beschikbaar

2 mango's

dit product is niet beschikbaar

4 kiwi's

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verdeel de kiwi en mango over de borden. Sprenkel er citroensap over.
  • 2 Pureer de bosvruchten en meng de wijn erdoor. Giet deze coulis vlak voor het serveren in een straaltje over de vruchten.
  • 3 Garneer eventueel met de granaatappelpitjes.

wijnadvies

Erg lekker met Castilo de las Almenas Moscatel of de bruisende Yellow Tail Moscato.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 160 kcal
vet 1 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 31 gram
eiwit 2 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté