4 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht, ontbijt
recepten Kiwicoupe met ricotta en limoen

Kiwicoupe met ricotta en limoen

ingrediënten


20 min
4 personen
3 eetlepels magere kwark

dit product is niet beschikbaar

150 gram ricotta
50 gram pistachenoten

dit product is niet beschikbaar

6 kiwi's

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels honing

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 glazen

4 coupes

  • 1 Rasp 1/2 theelepel van de limoenschil en snijd de rest van de schil in sliertjes.
  • 2 Pers de vrucht uit.
  • 3 Meng het limoensap met 2 eetlepels honing en schep de plakjes kiwi erdoor.
  • 4 Verdeel de kiwi over 4 glazen en bestrooi met de helft van de pistachenoten.
  • 5 Meng de ricotta met de kwark en de rest van de honing.
  • 6 Verdeel dit over de kiwi en bestrooi met de rest van de pistachenoten en de limoensliertjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 255 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 26 gram
eiwit 8 gram
recalls | bekijk ze hier!