vershoudfolie
fijne rasp
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
vershoudfolie
fijne rasp
bereiden
bereidingstip
Sprenkel wat olijfolie of balsamicoazijn in een mooie spiraal of stippen rondom het bord. Je kunt ook een handvol kappertjes en wat pesto over de carpaccio strooien, voor een mooi opgemaakt bord.. <h4>Variatietips</h4> Probeer ook eens een van deze varianten op de klassieke carpaccio<br/> • zalmcarpaccio van gerookte <a href="https://www.boodschappen.nl/recept/vis/voorgerecht-zalm/">zalm</a>, dillesaus en zongedroogde <a href="https://www.boodschappen.nl/recept/groente/tomaat/">tomaten</a> op olie.<br/> • bietencarpaccio van gekookte <a href="https://www.boodschappen.nl/recept/groente/biet/">bietjes</a>, geitenkaas en pistachenoten. <br/> • rosbiefcarpaccio van rosbief, parmezaan en rucolapesto. . <h4>Welke saus hoort er op carpaccio?</h4> Truffelmayo en olijfolie zijn klassieke sauzen voor op de carpaccio, net als balsamicoazijn en dijonmosterd. . <h4>Wijnadvies</h4> Serveer je carpaccio met een glas Pinot Noir, een friszure Barbera, of een sappige rosé. Liever wit? Kies een Sauvignon Blanco of een Chardonnay. . <h4>Is carpaccio goed voor je?</h4> Carpaccio wordt gemaakt van ossenhaas en dat is mager vlees. Als je er een voedzame topping aan toevoegt, is het gerecht je een goede bron van eiwitten, ijzer en vitamine B.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 390 kcal |
vet | 26 gram |
verzadigd vet | 7 gram |
koolhydraten | 4 gram |
eiwit | 33 gram |
WEB01-SPAR-PU