- 1 Verhit 2 eetlepels olie in een grote pan en fruit hierin de ui circa 5 minuten.
- 2 Voeg de spinazie in 4 porties toe en roerbak kort, zodat de meeste bladeren iets slinken maar nog geen vocht afgeven.
- 3 Schep de gebakken spinazie in een vergiet en laat eventueel vocht weglopen. Breng op smaak met zout en peper en schep de feta erdoor.
- 4 Leg steeds 3 plakken ham overlappend in de lengte op elkaar. Leg op elk stapeltje ham 2 blaadjes salie.
- 5 Verdeel de spinazie erover en laat aan de bovenkant een stukje van de ham vrij. Rol op tot een stevige rol.
- 6 Verhit de rest van de olie en bak de rolletjes eerst op de naad van de ham. Rol de hamrolletjes tijdens het bakken om zodat alle kanten knapperig worden.
- 7 Kook intussen de spaghetti beetgaar. Giet af en schep de pesto erdoor.
- 8 Snijd de hamrolletjes schuin door en serveer met de spaghetti.
- 9 Lekker met een tomatensalade met olijven, feta, kappertjes en basilicum.