4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Knoflookgarnalen met groene couscous

Knoflookgarnalen met groene couscous

ingrediënten


20 min
4 personen
400 gram diepvrieswokgarnalen

dit product is niet beschikbaar

rode peper

dit product is niet beschikbaar

4 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels munt

dit product is niet beschikbaar

150 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

300 gram couscous

dit product is niet beschikbaar

300 milliliter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Breng de bouillon aan de kook, giet op de couscous en laat circa 5 minuten staan.
  • 2 Pureer de spinazie met de munt en 3 eetlepels olijfolie glad. Giet dit mengsel op de couscous, roer goed door en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Verhit de rest van de olie en bak hierin de knoflook, rode peper en garnalen 2-3 minuten. Schep de garnalen op de couscous en serveer warm of koud.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 515 kcal
vet 17 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 60 gram
eiwit 28 gram