4 personen
eenvoudig
25 min.
bijgerecht
home recepten Knolselderij met appel en hazelnoten

Knolselderij met appel en hazelnoten

ingrediënten


25 min
4 personen
2 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel appelazijn

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

50 gram hazelnoten

dit product is niet beschikbaar

handje verse peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 appel

dit product is niet beschikbaar

1 kleine knolselderij

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Schaaf met een dunschiller dunne linten van de knolselderij.
  • 2 Blancheer de knolselderijlinten 1 minuut in kokend water.
  • 3 Spoel de linten af met koud water en laat uitlekken.
  • 4 Meng de ingrediënten voor de dressing en breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Voeg eventueel nog wat azijn toe om de dressing te verdunnen.
  • 6 Roer de dressing door de appel en knolselderij, voeg de peterselie toe en verdeel de hazelnoten erover.

bereidingstip

Vervang de appelazijn door wittewijnazijn.. Je kunt deze salade een paar uur van tevoren klaarmaken.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 240 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 11 gram
eiwit 5 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate