4 personen
gemiddeld
10 min.
bijgerecht
home recepten Knolselderijfriet met peterselie-aioli

Knolselderijfriet met peterselie-aioli

ingrediënten


10 min
4 personen
citroensap

dit product is niet beschikbaar

bosje peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

paprikapoeder
1 theelepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 knolselderij

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de knolselderij in dikke frieten. Schud ze om met de olijfolie, grof zout, peper en paprikapoeder. Rooster hoog in de oven in circa 20 minuten lichtbruin. Keer tussendoor.
  • 2 Maak intussen een aioli van de mayonaise, knoflook en de peterselie. Breng op smaak met citroensap en peper. Serveer de friet met de aioli.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram