4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Knolselderijrösti met zalm en sperziebonensalade

Knolselderijrösti met zalm en sperziebonensalade

ingrediënten


30 min
4 personen
3 eetlepels yoghurtdressing

dit product is niet beschikbaar

400 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

213 gram Vis Marine roze zalm
2 eieren

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels bloem

dit product is niet beschikbaar

75 gram jonge kaas

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

knolselderij

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Schil de knolselderij en rasp grof. Snipper de uien. Meng de knolselderij, helft van de ui, bloem, eieren en kaas door elkaar.
  • 2 Giet de zalm af en schep door het röstimengsel. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Verhit in een ruime koekenpan 2 el olie. Schep van de helft van het beslag 6 bergjes in de pan. Bak de rösti in 4 min. per kant goudgeel en gaar. Leg de rösti op een bord en houd onder een deksel warm. Bak op dezelfde manier nog 6 rösti.
  • 4 Kook intussen de sperziebonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Giet de sperziebonen af, spoel koud onder stromend water en laat goed uitlekken. Meng met de rest van de ui en yoghurtdressing.
  • 5 Leg de knolselderijrösti op 4 borden. Schep de sperzie bonensalade ernaast.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 317 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 16 gram
eiwit 20 gram
Terugroepactie | Spar boerenmetworst